nieuws

Velux maakt traploos instelbaar dakvenster

bouwbreed Premium

Velux introduceert volgende week twee nieuwe uitzettuimelvensters als variant op het huidige dakvenster GHL. De tuimelvensters GPL en GPU zijn traploos instelbaar en kunnen zo in vrijwel elke gewenste positie geopend blijven.

Het dakvenster type GPU is voorzien van een witte polyurethaan beschermlaag die de om en om verlijmde houten kern van het venster beschermt tegen vocht en het venster onderhoudsarm maakt.

De uitzettuimelvensters zijn geschikt voor alle dakhellingen van 20 tot 55 graden, in vrijwel alle dakbedekkingsmaterialen. De vensters kunnen worden uitgezet tot een hoek van 45 graden. De dakvensters zijn beide standaard voorzien van extra isolerende HR-beglazing en extra geluidwerend (32 dB).

De GPL en GPU dakvensters zijn voorzien van een handgreep en een ventilatieklep met uitneembaar luchtfilter.

Reageer op dit artikel