nieuws

Saneringsplan Westkeetshaven blijft intact

bouwbreed Premium

Het door de provincie Zuid-Holland vastgestelde saneringsplan voor de Vinex-locatie Westkeetshaven in Zwijndrecht is ongeschonden door een spoedprocedure bij de Raad van State in Den Haag gekomen.

De sleepdienst Broedertrouw wilde via de Raad van State voorkomen dat er wordt gesaneerd, voordat de verplaatsing definitief is. Dat is voor de rechter echter geen aanleiding geweest om het saneringsplan te schorsen. Broedertrouw is nu nog aan de Westkeetshaven gevestigd. Over een verplaatsing naar de Uilenhaven is al wel gesproken, maar daarover is nog geen duidelijkheid.

Bij de rechtbank in Dordrecht loopt nog een procedure, waarin Broedertwist schorsing eist van de nieuwbouwplannen die de gemeente ontwikkelde ten behoeve van de Vinex-locatie. Die zaak komt vrijdag 20 maart voor.

Reageer op dit artikel