nieuws

Nu ook breekhamers voor schrankladers

bouwbreed Premium

Het Nederlandse bedrijf Euroram BV uit Geldrop verschijnt met een uitgebreid programma op de Bauma. Naast de vergruizers, schrootscharen, betonscharen en trilplaten voor montage aan de lepelsteel, maken de breekhamers het belangrijkste deel uit van dit programma. In totaal bevat dit programma 21 hydraulische breekhamers met eigen gewichten van 75 tot 6200 kg. Deze breekhamers kunnen worden toegepast op hydraulische machines met een eigen gewicht van 0,8 tot 110 ton.

Aan deze serie is nu het model RM 70 toegevoegd. Deze breekhamer is speciaal ontwikkeld voor de aanbouw op schrankladers met een eigen gewicht van 3,1 tot 7,1 ton. Het gewicht van de hamer bedraagt 215 kg. In de hamer kunnen beitels gebruikt worden met een diameter van 65 mm.

De breekhamer werkt met werkdrukken van 105 tot 115 bar en vraagt een oliedebiet van 48 tot 82 liter per minuut. De hamer levert een slagenaantal van 450 tot 925 per minuut met een kracht van 600 Joule.

Reageer op dit artikel