nieuws

Minder zacht

bouwbreed

Verder veel wind (aan de kust zuidwesterstorm) en veel regen. Tussen maandagavond en gistermiddag viel hier en daar meer dan 30mm. Vandaag is het met maximaal zo’n 7 gr. C minder zacht. Er vallen er enkele buien. Morgen bereikt een nieuw regengebied ons land maar tijdens het weekeinde zou het tijdelijk wat kunnen verbeteren (droge perioden, kans op zon) dankzij een uitloper van een IJslands hogedrukgebied, die zorgt voor een tijdelijke opklaring.

Regio Noord: Perioden met regen. Maximumtemperaturen omstreeks 9 gr. C. De wind eerst zuidwest en in het Waddengebied krachtig tot hard. ’s Avonds een noordwestenwind.

Regio Oost: Veel bewolking en perioden met regen. Temperaturen oplopend tot 10 gr. C. Matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. Tijdens de avonduren ruimt de wind naar het noordwesten.

Regio Zuid: Regen en temperaturen omstreeks 10 gr. C. Matige, in het Zeeuwse kustgebied een krachtige zuidwestenwind. Tijdens de avond gaat de wind uit het noordwesten waaien.

Regio West: Opnieuw regen en met 9 gr. C is het vrij zacht. De wind waait eerst uit het zuidwesten en is aan de kust krachtig tot hard. In de avonduren gaat de wind uit het noordwesten waaien.

Donderdag zon onder: 18:24 uur Vrijdag zon op: 7:14 uur

Reageer op dit artikel