nieuws

Asbest

bouwbreed

Asbest neemt een prominente plaats in in het maartnummer van Renovatie en Onderhoud. Nog steeds blijkt er onduidelijkheid te bestaan over de manier waarop asbest veilig kan worden behandeld. Verboden worden vaak, bewust of onbewust, overtreden. Mag asbest worden geschilderd? Mag je in asbest een gat boren? Wie mag asbest behandelen? Waar kun je terecht met vragen over asbest en asbestwetten? Het maandblad zet op een rijtje wat er nu eigenlijk wel en wat er niet mag, wat wel en wat niet verstandig is.

Renovatie en Onderhoud beschrijft ook het grootste asbestsaneringsproject in Nederland. Het Zutphense streekziekenhuis Het Spittaal ondergaat momenteel een volledige renovatie. Daarbij wordt spuitasbest, de meest gevaarlijke vorm van asbest, gesaneerd.

Renovatie en Onderhoud, Ten Hagen en Stam, Den Haag, tel.: 070-3045700.

Reageer op dit artikel