nieuws

Zeer zacht weer

bouwbreed Premium

Het is nog steeds ijs- en ijskoud in het noorden van Rusland. De temperatuur daalde dinsdagochtend tot min 45.5 en gisterochtend tot min 44.5 gr. C. Bij ons weet het zachte tot zeer zachte weer zich voorlopig te handhaven. Bovendien is er naast bewolking ruimte voor zonneschijn. Begin volgende week worden de regenkansen groter. De frontale zone, die de overgang markeert tussen warme en koude luchtmassa’s, vordert namelijk tot boven onze omgeving.

Regio Noord: Wolkenvelden, ook zon en weinig of geen regen. Maximumtemperaturen 10 gr. C. Matige, in het Waddengebied een vrij krachtige west tot zuidwestenwind.

Regio Oost: Op de meeste plaatsen droog met enkele wolkenvelden maar ook enige tijd zonneschijn. Temperatuur 11-12 gr. C en een matige zuidwestenwind.

Regio Zuid: Nu en dan zon en droog. Maximumtemperaturen 13 gr. C, in Zeeland op de meeste plaatsen wat lager: uitgezonderd Zeeuws Vlaanderen. Zwakke tot matige wind uit richtingen tussen west en zuidwest.

Regio West: Wolkenvelden maar ook zonneschijn en droog. Temperaturen oplopend tot 11 gr. C en een matige zuidwestenwind.

Donderdag zon onder: 17:46 uur Vrijdag zon op: 7:58 uur

Reageer op dit artikel