nieuws

Roestvaststalen vloerputten diepgetrokken

bouwbreed

Aquaberg toont een geheel nieuw vloerputtenprogramma van roestvaststaal en kunststof. De putten voor de waterafvoer, van alle natte ruimten binnen gebouwen, hebben afmetingen van 100 x 100mm, 150 x 150 mm en 200 x 200 mm. De roestvaststalen versies en de in hoogte te verstellen randen zijn uit een stuk diepgetrokken. Er is een uitvoering bij, waarin een emmer van polycarbonaat is opgenomen. De kwaliteit van dit polycarbonaat is volgens het bedrijf minimaal gelijk aan die van het roestvaststaal, doch beduidend goedkoper.

De in hoogte te verstellen vloerputten hebben roestvaststalen opzetstukken. Deze zijn met behulp van een rubberen afsluitring te draaien en te kantelen. Hierdoor wordt een perfecte aansluiting op de afwerkvloer verkregen.

Aquaberg-Barneveld, 0342-473932

Reageer op dit artikel