nieuws

Ingenieursbureaus gaan samenwerken

bouwbreed Premium

Het Ingenieursbureau Hiddinga Heijckmann BV uit Arnhem heeft het raadgevend ingenieursbureau Nagtglas-Veenhuizen in Capelle a/d IJssel overgenomen. De vestiging in Capelle a/d IJssel blijft gehandhaafd. Die in Nijmegen wordt geintegreerd met de vestiging Arnhem van Hiddinga Heijckmann.

Hiddinga Heijckmann is zelf ook weer tot stand gekomen door een fusie in 1997 tussen het ingenieursbureau Hiddinga uit Rheden en bouwadviesbureau Heijckman uit Huissen. En Nagtglas-Veenhuizen ontstond een jaar eerder door het samengaan van Nagtglas Versteeg BV en R. Veenhuizen BV.

Het multidisciplinair ingenieursbureau Hiddinga Heijckman, dat diensten aanbiedt op het terrein van projectmanagement en adviseert en ontwerp voor de bouw, werktuigbouw, elektrotechniek en industriele automatisering, telt 135 medewerkers en maakt een omzet van ruim f. 14 miljoen.

Nagtglas-Veenhuizen is een raadgevend ingenieursbureau op het gebied van technische installaties, werkt met 45 medewerkers en realiseerde vorig jaar een omzet van f. 7 miljoen.

Reageer op dit artikel