nieuws

Duinrell mag van Raad van State toch weer bouwen

bouwbreed Premium

Het attractiepark Duinrell in Wassenaar mag beginnen met de beslist. grootschalige herbouw van zijn restaurant en feestzaal, ook wel bekend als het Kikkertuincomplex. De Kikkertuin brandde in november ’96 volledig af na brandstichting.

De nieuwbouw wordt echter twee keer zo groot als het eerder afgebrande complex. De nieuwe Kikkertuin omvat naast een cafe-restaurant tevens een supermarkt en moet in 1999 klaar zijn. Vooral vanwege de herrie en de verkeersdrukte is Duinrell in Wassenaar erg omstreden, reden voor de buurtvereniging en de vereniging Vrienden van Wassenaar om bezwaren in te dienen bij de Raad van State. Zij noemen het gemeentelijk geluidsonderzoek ondeugdelijk en willen geluidwallen rond het attractiepark. Het verzoek is door de Raad nu afgewezen.

Reageer op dit artikel