nieuws

Deelname open voor Nationale Staalprijs

bouwbreed

Dit jaar schrijft het Staalbouwinstituut voor de twaalfde keer de tweejaarlijkse Nationale Staalprijs uit.

Deelnemen is mogelijk voor bouwprojecten die geheel of gedeeltelijk in staal zijn uitgevoerd. De projecten staan in Nederland of in het buitenland en er is een Nederlands staalconstructiebedrijf bij betrokken. Ze zijn in 1996 of 1997 geheel of nagenoeg geheel voltooid. De Nationale Staalprijs 1998 wordt uitgeschreven in drie categorieen: gebouwen met een stalen of hybride draagconstructie, karakteristieke stalen bouwdelen en de categorie bruggen en overige staalconstructies. De jury telt zeven leden en staat onder voorzitterschap van prof. J. Hoogstad. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de Staalbouwdag op 8 oktober aanstaande in theater De Flint in Amersfoort. Uiterlijk 1 mei dit jaar moeten de inschrijfformulieren zijn ingeleverd.

Inl.:Staalbouw Instituut, tel 010 411 04 35, fax 010 412 12 21 en e-mail sbi@staalbouw.nl.

Reageer op dit artikel