nieuws

Bestuur Werkvoorzieningsschap wist weinig van aanbestedingen Brabant

bouwbreed

Directeur F. Fakkers van het Werkvoorzieningsschap West-Noord Brabant, heeft het bestuur van het WVS onvoldoende geinformeerd over de aanbestedingen van twee nieuwbouwprojecten in het Brabantse Roosendaal en Etten-Leur. Dit heeft hij volgens voorzitter L. De Jaeger tegenover het WVS-bestuur bekendgemaakt. Vorige week dinsdag werd bekend dat bij de aanbesteding van de twee nieuwbouwprojecten zeker f. 2 miljoen te veel is berekend door het Ontwerp- en Adviesbureau Fijnaart OAF.

Het WVS-bestuur heeft naar aanleiding van de verklaring van directeur Fakkers besloten hem als projectleider te vervangen. Hij blijft wel deel uitmaken van het projectteam. Het WVS-bestuur zal zich de komende dagen beraden over eventuele stappen tegen het OAF of een herberekening door een ander adviesbureau.

Reageer op dit artikel