nieuws

Bestand sanitair toegankelijker

bouwbreed

De VNI (Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven) presenteert op 9 februari een nieuw sanitairregister met een gewijzigde bestandsopbouw. De nieuwe uitgave bevat behalve de adres- en productbestanden, zoveel mogelijk e-mail adressen en Internet-sites van de producenten en leveranciers. Ongeveer 10% blijkt op Internet aanwezig te zijn. Door de veranderde bestandsopbouw is de toegankelijkheid aanzienlijk verhoogd.

De volgende uitgave zal volgens VNI ongetwijfeld elektronisch zijn. VNI denkt dat het rond het jaar 2000 mogelijk is via beeldscherm en een instructievideo, montagevoorschriften en het sanitair in kleur te bekijken. In die tijd zal het ook mogelijk zijn dat de gebruiker via Internet rechtstreeks met zijn leverancier in contact treedt.

Reageer op dit artikel