nieuws

Aluminium leien bestand tegen extreem weer

bouwbreed

SDS Ommen heeft een Prefa aluminium leien op de markt gebracht. De leien komen uit Oostenrijk. Ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden. Ze zijn te gebruiken als dak- en wandbekleding. Als dakbedekking zijn ze direct op het dakbeschot of op een bestaand flauwhellend dak te bevestigen. Enige voorwaarde hierbij is, dat de dakhelling tenminste 25 gr. schuin is.

De leien geven het dak of de gevel een klassieke uitstraling door hun geembosseerde en gemoffelde bewerking. De leien zijn leverbaar in acht kleuren.Ze wegen slechts 2,3 kilogram per m2. Per m2 dak worden 10 leien verwerkt. Ze zijn 0,65 mm dik. De leien zijn uitvoerig getest op allerlei weersinvloeden. Een assortiment accessoires zoals beginprofielen, bevestigingsmiddelen, een ventilatielei en dergelijke behoren tot het leveringsprogramma van de leien.

De fabrikant geeft 40 jaar garantie op het aluminium basismateriaal. SDS, Ommen, tel.: 05291-52489

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels