nieuws

Zesde en laatste deel van ‘Bouwen Zo’

bouwbreed

Het zesde en laatste deel van de serie ‘Bouwen Zo’ is verschenen bij de Stichting Bouwresearch (SBR). Het is een bundeling van artikelen en strips over werkmethoden op bouwplaats. Ze verschenen eerder in het vakblad ‘Bouwen Nu’. De onderwerpen varieren van het beveiligen van de bouwplaats tot het werken met allerlei machines en gereedschappen. De strips zijn samengesteld door de Stichting Arbeidstechnisch Onderzoek Bouwnijverheid (SAOB), in samenwerking met de Stichting Vakopleiding Bouwbedrijf (SVB), fabrikanten en aannemingsbedrijven. De verschillende methoden en technieken worden bijzonder gedetailleerd behandeld. Dat maakt ‘Bouwen Zo’ tot een waardevolle uitgave.

Deel zes van ‘Bouwen Zo’ is te bestellen bij de SBR, tel. 010 4114111.

Reageer op dit artikel