nieuws

Vinex-bouwgolf

bouwbreed

nex-bouwgolf geeft een positieve stimulans aan de creativiteit in de energiewereld. Op nationaal niveau lopen de tegenstellingen tussen gas, warmte en elektriciteit hoog op. Op lokaal niveau echter werken gemeenten, energiebedrijven en projectontwikkelaars nauw samen aan een duurzame energievoorziening. Dat constateert het tijdschrift Gas in zijn januarinummer. Nieuwe ideeen en experimenten krijgen weer kansen nu binnen tien jaar ruim 600.000 woningen worden gebouwd. Stadsverwarming, blokverwarming, mini-warmte/krachtkoppeling, warmtepompen en zonne-energie worden op grotere schaal toegepast dan ooit tevoren.Maar er is ook plaats voor kleinere experimenten, zoals het all-electric-concept en de energieneutrale woning.

Gas, Apeldoorn, tel.: 055-5393217

Reageer op dit artikel