nieuws

Noord-Ieren brengen handelsbezoek

bouwbreed

Tweeendertig bedrijven uit Noord-Ierland brengen van 25 tot en met 30 januari een handelsbezoek aan Nederland. De ondernemers zoeken Nederlandse vertegenwoordigers, mogelijkheden samen te werken en manieren om technologische kennis uit te wisselen. Een aantal bedrijven levert bouw(verwante) producten.

Het gaat hierbij om BFT Plastics uit Carrickfergus, county Antrim, dat lichtgewicht pellets met hoge sterkte ontwikkelde voor opslag en transport. Uit Larne in dezelfde regio komt FG Wilson (Engineering) dat dieselgeneratoren en andere energievoorzieningen maakt. Plashapes uit Banbridge, county Down, produceert onder meer opslagtanks en containers voor de herverwerkende industrie. In Kilkeel in dezelfde regio fabriceert Toughglass gehard glas voor onder meer de bouw. Unidare Plastics uit Portadown, county Armagh, extrudeert kunststof buizen en koppelingen voor onder meer de bouw. Wilson Double Deck Trailers uit Craigavon in dezelfde regio construeert opleggers met een ‘verdieping’ die de transportcapaciteit verdubbelt. Het bedrijf bouwt ook speciale vorkheftrucks.

Nadere inlichtingen: handelsattache D. Goodwin van de Britse ambassade tel. 070-4270427.

Reageer op dit artikel