nieuws

Koperen dakpannen

bouwbreed

Multraco, importeur van metalen dak- en gevelbeplating, heeft zijn leveringsprogramma uitgebreid met koperen dakpannen. Ze zijn vervaardigd van 0,6 mm dik koper. De onderzijde heeft een harde persingisolatie van polystyrol. De pannen zijn 350 mm hoog en 300 mm breed, en zijn te leggen als traditionele dakpannen. Aan de bovenkant kunnen de pannen met een koperen nagel aan de panlat worden verankerd. De nagel is voorzien van een afstandsring, waardoor de kop tot ongeveer 5 mm boven de pan uit blijft steken. Door een sleutelgatvormige opening kan de dakdekker de volgende pan aan de onderzijde aan de nagel haken. Ook voor deze dakpan gelden daken met een minimale dakhelling van 20 gr. . De dakpannen zijn leverbaar met alle benodigde hulpstukken, zoals nokvorsten en kantpannen.

Multraco BV, Dedemsvaart, tel.: 0523-61 70 70.

Reageer op dit artikel