nieuws

Gaswandketel voor utiliteitsmarkt

bouwbreed Premium

Buderus is met Hoog Rendement modulerende gaswandketels op de markt gekomen, toegesneden op de utiliteitsmarkt. Het betreft het type Buderus GB 112W met een vermogen van 43 en 65kW. De ketel is vervaardigd uit hoogwaardig tegen corrosie bestand aluminium. Hij is voorzien van een keramische brander. De branderautomaat zorgt ervoor dat de ketel modulerend brand tussen 30 en 100%. van het ketelvermogen. De thermostaat is te koppelen aan een handterminal. Hierdoor zijn storingen snel te analyseren. De ketel voldoet volgens de leverancier ruimschoots aan Gaskeur 107, de tot nu toe hoogste klasse. De ketel heeft een lage NOx- en CO-emissie, waardoor hij aan de strengste milieueisen voldoet.

CHV Meppe, 0522-267922

Reageer op dit artikel