nieuws

Simon Benus bouwt vrijetijdscentrum in Hoogezand

bouwbreed

De gemeente Hoogezand-Sappemeer heeft overeenstemming bereikt met hoofdaannemer Simon Benus uit Stadskanaal over de bouw van het Sport- en Vrijetijdscentrum in Hoogezand. De aanneemsom is in overeenstemming met het krediet (ruim f. 15 miljoen) dat de raad hiervoor in mei beschikbaar heeft gesteld.

Het centrum zal bestaan uit een 9 meter hoge sporthal van 24 bij 44 meter, twee horecaruimten, een zwembad met diverse bassins en bijkomende voorzieningen zoals een stoombad, sauna en bruiningsbanken en diverse kleed- en wasruimten voor zowel zwembad als sporthal. Direct na de bouwvakvakantie zal met de uitvoering worden begonnen. De oplevering staat medio 1998 gepland.

De gemeente werd tijdens de planvoorbereiding ondersteund door Schroder Bouwmanagement uit Almelo, dat namens de gemeente ook de bouwdirectie zal voeren. Het sportcentrum is een ontwerp van architectenbureau Marius de Bie BV te Dinther.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels