nieuws

Armstrong levert nu ook metalen plafondsystemen

bouwbreed

Na zich jarenlang met minerale verlaagde plafondsystemen te hebben bezig gehouden, heeft Armstrong zich nu ook met de productgroep Orcal, in de metalen plafondsystemen begeven.

In een 22 pagina’s tellende brochure worden alle mogelijke varianten van het metalen plafond uitvoerig beschreven. De teksten zijn voorzien van technische gegevens, tekeningen en foto’s.

De levering omvat standaard metalen plafondsystemen, maar ook producten die op maat ke worden gemaakt, overeenkomstig de wens van ontwerper of opdrachtgever. De speciale uitvoeringen hebben voornamelijk betrekking op plafonds met geintegreerde, bijzondere verlichtingsornamenten. Ook in de standaardplafonds zijn diverse verlichtingsarmaturen op te nemen. Afhankelijk van het toepassingsgebied zijn de plafondpanelen zowel met als zonder perforaties leverbaar, waarbij keuze bestaat in de perforatiegraad en grootte. Ook is er vrijheid in keuze van bevestiging. De panelen zijn op te hangen met behulp van C-profielen maar ook in bandrasterprofielen te leggen. Verder ke de panelen al of niet worden voorzien van akoestisch isolatiemateriaal. Het plafond is tevens te voorzien van service-elementen ten behoeve van allerhande installaties, zoals sprinklers, bekabeling en dergelijke.

Armstrong Building products BV-Breda

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels