nieuws

Zeer zacht

bouwbreed Premium

Vanmiddag is het gemiddeld over het land zo’n 12 gr. C. Gedurende een groot deel van de dag regent het en de wind blaast een geducht partijtje mee. Aan de kust en op het IJsselmeer komt een harde, mogelijk stormachtige wind te staan. Op donderdag veroorzaakt een volgende storing opnieuw regen en het is nog steeds heel zacht. Daarna ontwikkeld zich boven West Europa een hogedrukgebied waardoor het weerbeeld stabiliseert. Wel gaan vooral in het weekeinde en daarna de temperaturen enkele graden omlaag.

Regio Noord: Overwegend veel bewolking en perioden met regen. Tot matig afnemende wind uit westelijke richtingen. Maximumtemperaturen 10 gr. C.

Regio Oost: Veel bewolking en enige tijd regen. Maximumtemperaturen 10-11 gr. C en een matige wind uit west tot zuidwestelijke richting.

Regio Zuid: Regen en zacht met maxima tot 11-12 gr. C. de wind is matig, in Zeeland vrij krachtig tot krachtig uit het zuidwesten. ’s Avonds ruimend naar noordwest.

Regio West: Perioden met regen en zacht weer tot 11 gr. C. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is meest matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig. ’s Avonds ruimt de wind naar het noordwesten.

Woensdag zon onder: 16:27 uur

Donderdag zon op: 8:38 uur

Reageer op dit artikel