nieuws

World of Concrete Europe heeft zich helemaal hersteld

bouwbreed Premium

De World of Concrete Europe is weer helemaal terug. Na een paar moeilijke jaren in de betonindustrie stak deze betonbeurs twee jaar geleden weer de kop op, als aanvulling op de bouwbeurs Interbuild te Birmingham. Die formule bleek een succes en werd daarom ook dit jaar gevolgd.

Met nog geen honderdvijftig stands was de World of Concrete Europe 1997 (WOCE) geen grote beurs. De groei ten opzichte van vorige beurzen is echter opmerkelijk. WOCE 1997 was een levendige beurs, met een uitgebreid lezingenprogramma en drie indrukwekkende ‘life’ demonstraties. Hij vond plaats in het National Exhibition Centre (NEC) te Birmingham. Tegelijkertijd werd daar de internationale vakbeurs Interbuild gehouden, verdeeld over zeven tentoonstellingshallen.

De WOCE nam slechts een enkele hal in beslag. In een deel daarvan werd voor een volle tribune gedemonstreerd hoe een moderne vloer te leggen, betonmortel te verpompen en beton te repareren. Het nodige materieel en materiaal werd door sponsors verzorgd. Hoofdsponsor van WOCE is de Britse Betonvereniging (The Concrete Society).

Volgens R. West, manager van World of Concrete International (WOCI), draagt deze beurs bij aan een wereldwijd netwerk, dat fabrikanten de gelegenheid geeft om nieuwe markten te ontdekken. Het succes van WOCE 97 lijkt hem gelijk te geven.

De World of Concrete in de komende jaren: 18-21 januari 1998 World of Concrete USA, Orlando, Florida

22-24 september 1998 World of Concrete Asia, Singapore

19-22 januari 1999 World of Concrete USA, Las Vegas, Nevada

19-22 mei 1999 World of Concrete China, Shanghai

23-25 november 1999 World of Concrete Europe, Birmingham, Groot-Brittannie

Informatie over deze beurzen is te verkrijgen bij The Aberdeen Group te Addison, USA,

tel. 00 1 630 543 0870, of bij World of Concrete International Ltd. te Rickmansworth, Engeland, tel. 00 44 1923 777610.

Reageer op dit artikel