nieuws

Veiligheidsslot uit een deel

bouwbreed Premium

Tijdens Interbuild was een prototype te zien van het ‘Dual Lock’. Het is een nieuw veiligheidsslot, dat uit een in plaats van twee delen bestaat. Op de stijl van de deur is een plaat geschroefd met een uitstekend schootgat. Het slot valt daaroverheen. Uit proeven is gebleken, dat het slot inbraakbestendiger is dan vergelijkbare veiligheidssloten uit twee delen.

Het ‘Dual Lock’ was te zien op de stand van Merchant Hardware Ltd., Brighouse, West Yorkshire, Engeland. Een video van de beproeving door de politie van Birmingham was te zien op de stand van de BHD Group te Walsall, West Midlands, Engeland. De BHD Group gaat het slot leveren bij haar ‘Dualforce’ veiligheidsdeuren. Volgens Jerry Pinfield van Merchant Hardware wordt het Dual Lock vanaf februari in productie genomen.

Reageer op dit artikel