nieuws

Oranjewoud lijft BVN in en werkt samen met IV-Consult

bouwbreed Premium

De oprichting van de infragroep van Oranjewoud krijgt vorm. Ter versterking van deze nieuwe activiteit neemt men BVN uit Rijswijk over en vindt er een interne herschikking van activiteiten plaats. Samen met IV-Infragroep richt het nieuwe onderdeel van Oranjewoud ook nog een advies-vof op.

Bij het over te nemen BVN werken veertig mensen. Er is veel kennis aanwezig op het gebied van betonconstructies in de droge infrastructuur. Het Rijswijkse bureau heeft een vooraanstaande positie als het gaat om grote kunstwerken. BVN wordt ingebracht in het nieuwe onderdeel, Oranjewoud-Infragroep. Verder brengt men Intersec en de afdeling Infrabouw in. Oranjewoud heeft een belang van 70 procent in Intersec. De rest is in handen van Koninklijke Volker Wessels Stevin.

Alsof dit nog niet genoeg is, gaat Oranjewoud een samenwerking aan met IV-Consult. Samen met het onderdeel IV-Infragroep richt men een vof op, die zich richt op omvangrijke infraprojecten. Het werkterrein omvat projecten in binnen- en buitenland, waarvan de advieskosten boven de 200.000 Ecu liggen. De vof is onder andere in staat mer’s uit te voeren.

Reageer op dit artikel