nieuws

International Building Products Catalogue op Internet

bouwbreed Premium

Vanaf januari is de International Building Products Catalogue van Data Distributions Publications (DDP) te vinden op Internet. Dat meldt een woordvoerder van DDP te Gravesend in Engeland. De uitgeverij levert de catalogus van bouwproducten reeds op papier en cd-rom. Deze uitgaven zijn gratis, de kosten worden gedekt door de leveranciers van de informatie. DDP is ooit begonnen met de Architects Standard Catalogue (ASC), een driedelig boekwerk. Daar zijn in de loop der jaren de South East Asia Building Products Catalogue (ABC), de Middle East Construction (MEC), de European Building Catalogue (EBC) en de Americas Construction Catalogue (ACC) bijgekomen. De website zal een ‘uitgeklede’ versie bieden van de in boekvorm aangeboden informatie, aldus de woordvoerder. Aan het raadplegen van de site zijn geen kosten verbonden.

Het adres van de website wordt http://www.ascwebindex.com.

Reageer op dit artikel