nieuws

Amstelland bouwt verder aan Cascade in Groningen

bouwbreed Premium

Amstelland Vastgoed zal het naast het Groninger station gelegen Cascadeproject medio volgend jaar afbouwen. Met de Sociale Verzekeringsbank (SVB) en de gemeente is daarover overeenstemming bereikt. De SVB wordt eigenaar van 7200 van de 13.000 vierkante meter kantoor. Voorts komen er 65 vrije sector appartementen. De tweede fase is ontworpen door architect Bonnema uit Hardegarijp. De bouw van de tweede fase zal zomer volgend jaar beginnen en eind 1999 worden opgeleverd.

De eerste fase van dit project, een publiek private samenwerking van gemeente, rijksgebouwendienst en Amstelland Vastgoed, omvatte 38.000 vierkante meter kantoor. Nog niet verhuurd daarvan is het meest luxe deel (3000 vierkante meter) dat binnenkort wordt opgeleverd.

Reageer op dit artikel