nieuws

Tractorenlijn Deutz Fahr met vier modellen afgerond

bouwbreed Premium

Nog dit jaar zal de lijn Agroplus tractoren met vier nieuwe modellen worden aangevuld. Eerder werden door importeur Sieberg BV al 2 modellen uit deze nieuwe Deutz Fahr serie gelanceerd. De te verwachten tractoren liggen de in vermogensklasse van 56 tot 74 kW. Dit vermogen wordt geleverd door een vloeistofgekoelde Deutz dieselmotor. Deze krachtbron is te combineren met een zogenaamde synchrosplit transmissie. Alle versnellingen en groepen (15 tot 40 vooruit) zijn gesynchroniseerd en verlenen een rijsnelheid tot 40 km/h. Ook is te kiezen voor een drietraps Powershift met 45 tot 60 schakelstanden. Voor beide uitvoeringen is een powershuttle leverbaar waarmee zonder gebruik van het koppelingspedaal 15 versnellingen en vooruit/achteruit kan worden geschakeld.

Voor de aandrijving van werktuigen is een vier-toeren aftakas beschikbaar waarvan 2 econ toerentallen voor een optimaal gebruik van het constante maximale motorkoppel.

Reageer op dit artikel