nieuws

Schakelkast en koeling een geheel

bouwbreed Premium

Rittal heeft een nieuw klimaatschakelkastsysteem ontwikkeld en op de markt gebracht. Dit PSK klimaatschakelkastsysteem bestaat uit een schakelkast inclusief een koelaggregaat, gevat in de klimaatdesigndeur. Hierdoor vervallen montagekosten en is het aanbrengen van uitsparingen voor klimaatinlaat- en luchtuitlaatopeningen niet meer nodig.

De PSK-kasten, met een standaard koelvermogen van 1000 en 1500 W, bevatten een stalen kastframe met een stalen gelakte deur, een montageplaat, een driedelige bodemplaat en diepteprofielen. Ook het koelmoduul is erin opgenomen. De gesloten voorzijde van de kast is ook in roestvaststaal uitvoerbaar. De afmetingen van de kasten zijn respectievelijk 600 x 2000 x 700 mm en 800 x 2000 x 700 mm. Ze zijn aan alle kasten van Rittal BV te Zevenaar te koppelen met een diepte van 600 mm en een hoogte van 2000 mm. De buitenkant van de kasten voldoen aan beschermklasse IP 34 en het binnenwerk aan IP 54.

Showkastmodel van achter gezien.

Reageer op dit artikel