nieuws

Renovatie Haarlems honkbalstadion kost bijna f. 3 miljoen

bouwbreed

De kosten van de renovatie van het honkbalstadion op het Pim Muliersportpark in Haarlem bedragen f. 2,8 miljoen gulden. De gemeente Haarlem draait op voor het bedrag, maar hoopt nog op een subsidie van het ministerie van VWS en het Nederlands Olympisch Comite Nederlandse Sport Federatie (NOCNSF).

De aanpassing aan het uit 1962 daterende complex is nodig om de nationale A-status van het stadion te behouden.

Aan de hand van het door het NOCNSF opgestelde programma van eisen begint de aannemingsmaatschappij J.P. van Eesteren BV, volgende week met het eerste gedeelte van de renovatie. Het gaat hierbij om de aanpassing van de vaste tribune. Bij het tweede gedeelte van de eerste fase volgt verbouwing van het inpandige gedeelte, waaronder de kleed- en kantooraccommodatie.

Reageer op dit artikel