nieuws

Ondernemerscentrum geopend

bouwbreed

Staatssecretaris Van Dok van Economische Zaken heeft gisteren het ondernemerscentrum Simon Stevin in Arnhem geopend. Het is een ‘representatieve werkomgeving’ voor beginnende ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Het gebouw, dat een vloeroppervlak heeft van 3205 m2, is ontworpen door architect ir. Paul de Ruiter te Amsterdam. Het is gebouwd in opdracht van Maatschap ondernemerscentrum Simon Stevin. Een van de kenmerken van het centrum is dat er spaarzaam is omgegaan met bouwmaterialen, zonder dat aan de kwaliteit is getornd. In het gebouw is een klimaatdak opgenomen, dat in belangrijke mate zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

De totale bouwkosten bedragen f. 3.685.000 exclusief btw. Gebruik van geprefabriceerde bouwelementen beperkte de bouwtijd tot zeven maanden.

Reageer op dit artikel