nieuws

Kwaaitaal erelid NVOB Zuid-Holland

bouwbreed Premium

De heer G.S.M. Kwaaitaal is benoemd tot erelid van het gewest Zuid-Holland van het NVOB. In 1983 trad hij toe tot het dagelijks bestuur van het gewest. Zes jaar later volgde zijn benoeming tot ondervoorzitter. Na het terugtreden van ing. J.J. Bokhoven in juni 1995 vervulde hij voor dienst resterende ambtsperiode interim het voorzitterschap. Met de benoeming van ing. A. de Wilde tot voorzitter werd de heer Kwaaitaal in juli vorig jaar weer ondervoorzitter.

Kwaaitaal heeft aan tal van overlegsituaties deelgenomen, waar onder het Bouwoverleg Zuid-Holland met de vakbonden, het Uitgebreid Bouwoverleg met de provincie Zuid-Holland en de afdeling Zuid-Holland van de Vereniging van Handelaren in Bouwmaterialen.

Reageer op dit artikel