nieuws

Hermans Groep bouwt in Breda distributiecentrum

bouwbreed Premium

De Hermans Groep gaat op termijn al haar 115 supermarkten vanuit Breda voorzien van verse producten zoals aardappelen, groenten, fruit, vlees en zuivel. De groep, eigendom van het Duitse Tengelmann, bouwt op het Foodparc in Breda een nieuw distributiecentrum dat f. 50 miljoen gaat kosten. Het centrum is goed voor 150 nieuwe arbeidsplaatsen, en dat aantal kan nog verdubbelen.

Het Foodparc, onderdeel van megaveiling The Greenery, krijgt hierdoor een flinke impuls. De vroegere RBT-veiling was op een dood punt aangeland sinds het was gedegradeerd tot verzamelpunt van The Greenery. Na de fusie van de veiling met The Greenery lieten investeerders het afweten. Hermans heeft voor het distributiecentrum 55.000 m2 grond aangekocht.

Reageer op dit artikel