nieuws

Airconditioner speciaal voor woningen

bouwbreed Premium

Daikin heeft een nieuwe serie Siesta Splitairconditioners speciaal voor woningen op de markt gebracht. Daarmee is het mogelijk het hele jaar door een aangenaam klimaat in de woning te scheppen. De installatie bestaat uit een of meerdere binnenunits en een buitenunit. Ze koelen en verwarmen. De Siesta is zodanig ontworpen, dat hij nog bij -10 gr. C voldoende verwarmt.

Het bedrijf heeft een grote keuze in modellen en capaciteiten. De binnenunit is 300 mm hoog, en is met een afstandsbediening te besturen of via een tijdschakelaar met een Led-display. De Siesta is uitgerust met tal van andere technische voorzieningen, zoals een ‘autoswingmechanisme’ op de binnenunit. Deze zorgt ervoor, dat de luchtstroom gelijkmatig over de kamer wordt verdeeld. De unit is tevens voorzien van een nachtstand, om onnodig verwarmen of koelen te voorkomen. Een luchtzuiveringsfilter verwijdert stofdeeltjes tot 0,01 micron uit de lucht. Het filter is met een stofzuiger te reinigen en met koud water af te spoelen. De Siesta, die wordt geleverd door Itho BV te Schiedam, is voorts voorzien van een zogenaamd zelfdiagnosesysteem. Dat maakt het onderhoud en het oplossen van storingen eenvoudig. De binnenunit is ook alleen als ventilator te gebruiken.

Reageer op dit artikel