nieuws

Universeel systeem voor horizontale schuiframen

bouwbreed

Schuco International heeft een nieuw universeel toepasbaar systeem voor horizontale schuiframen en -deuren op de markt gebracht. Het is samengesteld uit smalle, geisoleerde of ongeisoleerde aluminium profielen. Het systeem is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Een vaste aanslag maakt het geschikt voor montage tegen een houten stelkozijn. Bovendien kunnen bovenlichten worden gerealiseerd. De ongeisoleerde versie (Royal 20N/24/N is geschikt voor 20 of 24 mm dik isolatieglas of 6 tot 8 mm dik enkelglas. De geisoleerde versie (Royal S 24) is bedoeld voor 24 mm dik isolatieglas.

Schuco denkt dat het nieuwe systeem zowel toepasbaar is in de sociale woningbouw als in industriele projecten of kantoren. Ook als balkonafscheiding is het systeem bruikbaar.

De Schuco-producten worden in Nederland verkocht door A.G.M. Hofte Technische Agenturen BV in Amstelveen.

Reageer op dit artikel