nieuws

Nieuwe hal voor jubilerend NBM Leidingbouw

bouwbreed

Het jubilerende NBM Leidingbouw heeft afgelopen vrijdag aan de Heerenveenseweg in Wolvega officieel de deuren van een nieuwe fabriekshal en materiaalloods geopend. In de constructiewerkplaats kan de prefabricage van verschillende soorten leidingsystemen gescheiden plaatsvinden.

Vier jaar geleden nam het 50-jarige NBM Leidingbouw op deze locatie al een nieuw kantoor in gebruik. Gelijktijdig met de nieuwbouw vond een sanering van matig vervuilde grond plaats op het 6 hectare grote industriecomplex waarvan 3 hectare in gebruik is voor de dagelijkse activiteiten van het bedrijf. NBM Leidingbouw heeft een jaarlijkse omzet van circa 65 miljoen en heeft 360 medewerkers in vaste dienst.

Foto: Persbureau Noordoost

Reageer op dit artikel