nieuws

Milieuvergunning Holland Allround in het geding

bouwbreed Premium

Rechter J. Boll van de Raad van State in Den Haag heeft de nieuwe milieuvergunning geschorst die het gemeentebestuur van Lands-meer het aannemingsbedrijf Holland Allround Landsmeer BV heeft verleend. Het bedrijf is aan de Beekstraat in Landsmeer gevestigd.

Omwonenden hebben de kwestie bij de Raad van State aangekaart. Zij stellen dat de gemeente altijd heeft gezegd dat het bedrijf verplaatst zou worden. De gemeente ziet daartoe momenteel echter geen mogelijkheden toe en heeft de onderneming daarom een milieuvergunning verleend. Handelen in strijd met gedane toezeggingen, luidt het verwijt van de omwonenden aan het gemeentebestuur.

Rechter Boll heeft slechts mondeling uitspraak gedaan. Zijn schriftelijke motivering volgt later.

Reageer op dit artikel