nieuws

Koninklijke Hollestelle opent 10 oktober officieel de deuren van de nieuwe accommodatie aan de Amundsenweg 10 in Goes.

bouwbreed

In het Amsterdamse stadsdeel Slotervaart/Overtoomse Veld is deze week de eerste paal geslagen voor het woningbouwproject Johan Jongkindstraat. Smit’s Bouwbedrijf realiseert hier 73 appartementen verdeeld over twee wooncomplexen. Architectenbureau Groos en Jong tekende het ontwerp.

Aan het Vondelpark in Maassluis is het officiele startsein gegeven voor de bouw van 51 woningen naar een ontwerp van de Rotterdamse Studio Acht. Het nieuwbouwproject omvat tevens 20 woningen aan de Tooroplaan, een ontwerp van Marge Architecten. Het plan is een ontwikkeling van Eurowoningen en wordt gerealiseerd door aannemersbedrijf Gebroeders Blokland uit Hardinxveld-Giessendam.

Reageer op dit artikel