nieuws

Drie Gelderse ziekenhuizen onder de hamer

bouwbreed Premium

In verband met de nieuwbouw in Ede gaat ziekenhuis Gelderse Vallei haar drie oude gebouwen in Ede, Bennekom en Wageningen verkopen. Inmiddels hebben zich al verschillende geinteresseerden gemeld die belangstelling hebben voor overname, als over drie jaar het nieuwe onderkomen in Ede gerealiseerd is.

De directie van het ziekenhuis brengt binnenkort een verkoopbrochure uit, waarin wordt uitgelegd hoe de openbare verkoop plaats zal vinden en welke activiteiten er op de locaties mogelijk zijn.

De globale bestemming voor Wageningen en Bennekom blijft zorg en welzijn, terwijl de locatie Ede ook geschikt is voor woning- en kantoorbouw. Over ruim anderhalf jaar zal naar verwachting bekend worden welke projectontwikkelaars of andere belangstellenden voor een van de locaties in aanmerking komen.

Reageer op dit artikel