nieuws

Betrekkelijk weinig nieuws op SAIE97

bouwbreed

Op de heel goed bezochte bouwbeurs SAIE97 in Bologna, die voor de drieendertigste keer plaatsvond, was betrekkelijk weinig nieuws te ontdekken, dat van belang zou kunnen zijn voor de Nederlandse markt. Er was dan ook geen enkele Nederlandse exposant onder de 1757 deelnemers. De beurs heeft 165.000 bezoekers uit binnen- en buitenland getrokken. De beurs presenteert zich als een complete bouwbeurs terwijl sanitair en ramen,deuren en kozijnen compleet ontbreken. Daarvoor worden, evenals voor de afbouw, aparte beurzen gehouden. Dat is al jaren zo, maar het gemis blijft. Ook de platte dakbedekkingen en innovaties waren maar

mondjesmaat aanwezig.

Na jaren van complete afwezigheid is Italie begonnen veel aandacht te geven aan warmte- en geluidsisolatie.

Reageer op dit artikel