nieuws

Wisselvalliger

bouwbreed Premium

Het weer gaat veranderen. Een diepe depressie op het noordwestelijk deel van de Oceaan, die de afgelopen dagen de IJslandse wateren geselde met windkracht 10-11, zet vanaf begin oktober de toon voor wisselvallig weer. Periodiek gaat het regenen, de wind trekt flink aan en de temperaturen bereiken ’s middags geen hogere waarden dan 15-16 gr. C. Vandaag nog een waardig slot van september. In het zuiden kan het nog wel zo’n 22 gr. C worden. Vanavond nemen in het noorden van het land de regenkansen toe.

Regio Noord: Veel bewolking en enige tijd regen. Middagtemperaturen 16 gr. C. Matige, in het Waddengebied een tot krachtig toenemende wind uit westelijke richtingen.

Regio Oost: Overwegend veel bewolking en plaatselijk enige regen of een bui. Matige westenwind. Temperaturen oplopend tot maximaal 17-18 gr. C.

Regio Zuid: Wolkenvelden en kans op regen of een bui maar ook nog enige tijd wat zonneschijn. Maximumtemperaturen 19-20 gr. C. Matige, in de Zeeuwse wateren vrij krachtige westenwind.

Regio West: Veel bewolking en enige regen maar in de loop van de middag van het noordwesten uit opklaringen. Maximumtemperaturen 17-18 gr. C. De wind is meest matig uit het westen, later aan de kust toenemend tot vrij krachtig of krachtig.

Dinsdag zon onder: 19.19 uur Woensdag zon op: 7.39 uur

Reageer op dit artikel