nieuws

Studiedag beton en ondergronds bouwen

bouwbreed

Op 2 oktober houdt de Betonvereniging een studiedag over beton en het ondergronds bouwen. Het grootste deel wordt besteed aan de tunnelbouw, maar ook het souterrain Grote Marktstraat te Den Haag en het ondergrondse metrostation Wilhelminaplein te Rotterdam komen aan de orde. Daarnaast wordt aandacht gegeven aan nieuwe ontwikkelingen, zoals hoogwaardig vezelbeton en speciale constructies van beton en staal.

De studiedag vindt plaats in congrescentrum De Reehorst te Ede. Hij wordt georganiseerd in samenwerking met het Centrum Ondergronds Bouwen (COB) te Gouda. Ook wordt een kleine expositie gehouden van producten en diensten die te maken hebben met ondergronds bouwen.

Informatie over de studiedag is verkrijgbaar bij de Betonvereniging te Gouda, telefoon 0182 532389.

Reageer op dit artikel