nieuws

Polyester als alternatieve bekleding voor badkamers

bouwbreed Premium

Onder de naam Logy Design maakt GE Plastics wandbekleding en inrichtingen van badkamers uit het zeer vormvaste materiaal Enduran. Warmte en vocht hebben geen invloed op het materiaal en op onderdelen die ervan zijn gemaakt.

De met mineraal versterkte thermoplastische polyester is ook bestand tegen chemicalien. Tegels gemaakt van Enduran wegen de helft van traditionele keramische tegels. Het materiaal is recyclebaar. Het is slag- en stootvast en kalk hecht zich lastig. Als plaatmateriaal is het leverbaar in vele afmetingen en kleuren en het is met gangbaar gereedschap te be- en verwerken. Er is een speciale uitvoering met granieteffect.

Installateurs kunnen de badkamer met deze extra toepassing als totaalpakket aanbieden. Het is heel geschikt voor renovatiedoeleinden. Traditionele tegels zijn te vervangen door de polyester elementen. Ze zijn onder andere op metalen achterconstructies te monteren. Ge Plastics is gevestigd in Bergen op Zoom.

Reageer op dit artikel