nieuws

Niet slecht maar……

bouwbreed Premium

September is tot dusver geen slechte maand maar nazomeren wil het maar niet. Ook deze week komt er geen echte nazomerse periode tot stand. Alleen vandaag lijkt een mooie dag te gaan worden met geregeld zon en maximumtemperaturen boven de 20 gr. C.

Morgen trekt een zwak front met bewolking en mogelijk ook een bui over ons land. Daarna wordt het weerbeeld bepaald door een hogedrukgebied boven de Britse eilanden. Rond dit systeem worden met een noordelijke luchtstroming koele luchtmassa’s aangevoerd. Overdag zakt het kwik na woensdag terug naar 16 gr. -17 gr. C. Verder is het soms bewolkt met een buienkans maar de zon komt er ook nu en dan aan te pas.

Regio Noord: Wolkenvelden en mogelijk een bui. Maximumtemperaturen 19 gr. C. De wind ruimt naar het westen en is meest matig, in het Waddengebied aanvankelijk vrij krachtig.

Regio Oost: Enige tijd bewolkt maar geen regen van betekenis. Maximumtemperaturen 20 gr. C en een zwakke tot matige westenwind.

Regio Zuid: Eerst nog af en toe zon. Later ook enkele wolkenvelden. Het blijft waarschijnlijk wel droog. De temperaturen lopen op tot 20 gr. C en er waait een zwakke wind ruimend naar westelijke richtingen.

Regio West: Wolkenvelden en een buienkans. Later op de middag van het noordwesten uit weer opklarend. Hoogste temperaturen rond 19 gr. C en een matige westenwind.

Dinsdag zon onder: 19.52 uur Woensdag zon op: 7.17 uur

Reageer op dit artikel