nieuws

Enkele dagen onbestendig

bouwbreed Premium

Het is vandaag een heerlijke nazomerdag. Na een koude nacht lopen de temperaturen bij meest zonnig weer op tot meer dan 20 gr. C. Vanaf morgen wordt het wisselvallig met op vrijdag en zaterdag buien, vrij veel wind en maxima rond 17 gr. C. Na zondag stuurt het atmosfeermodel van het Europese weercentrum aan op stabieler weer met de komst van een volgend hogedrukgebied. Dit luchtdrukmaximum zou wel eens een nieuwe nazomerse fase inluiden. In eerste instantie zijn de nachten overigens wel vrij koud.

Regio Noord: Over het algemeen vrij veel bewolking en enkele buien die van onweer vergezeld kunnen gaan. Matige, in het Waddengebied een krachtige en ’s avonds harde zuidwestenwind. Maximumtemperaturen 18 gr. C.

Regio Oost: Half tot zwaar bewolkt en hier en daar een bui. Middagtemperaturen 19 gr. C en een matige zuidwestenwind.

Regio Zuid: Half tot zwaar bewolkt en enkele buien. Middagtemperaturen omstreeks 19 gr. C en een matige, in de Zeeuwse wateren vrij krachtige zuidwestenwind.

Regio West: Buien met kans op onweer. De hoogste temperaturen schommelen rond de 18 gr. C en er waait een matige, aan de kust krachtige en ’s avonds harde zuidwestenwind.

Donderdag zon onder: 20.04 Vrijdag zon op: 7.08

Reageer op dit artikel