nieuws

‘Snoepreisje naar Hong Kong is helemaal niet leuk’

bouwbreed Premium

Vijftien politici en ambtenaren van de provincie Noord-Holland vertrekken 5 oktober naar het Verre Oosten. In vijf dagen zal de delegatie Osaka en Hongkong bezoeken om zich daar te informeren over de problematiek van luchthavens in zee. “Maar dat is niet het enige. Ook de milieuproblematiek en de aanleg van infrastructuur worden bestudeerd. Verder wordt gekeken naar de relatie van luchthaven en zeehaven. Het is een overvol programma. En zelfs als wordt gekozen voor een luchthaven op de Maasvlakte of in het Markermeer dan is deze reis nog steeds erg nuttig”, reageert Raimond Fillet van de provincie Noord-Holland.

Niet bekend

Mogelijk wordt de delegatie uitgebreid met een aantal leden van het bestuursforum Schiphol.

Reageer op dit artikel