nieuws

Rami documentatieboek perslucht-gereedschappen

bouwbreed

Rami Amsterdam BV heeft een nieuw documentatieboek uitgebracht over alle door hen op de markt gebrachte persluchtgereedschappen. Het boek is op aanvraag gratis verkrijgbaar.

Het nieuwe documentatieboek van Rami BV telt 160 pagina’s waarin op duidelijke wijze een overzicht wordt gegeven van alle persluchtgereedschappen, pneumatische takels, lieren en toebehoren van de merken Yokota, Toku en Red Rooster.

Uit deze documentatie blijkt dat diverse nieuwe gereedschappen aan het leveringsprogramma zijn toegevoegd. Ook zijn er enkele machines uit het programma verwijderd.

Met het oog op deze wijzigingen heeft Rami BV de beknopte overzichtsfolder, waarin men in 20 pagina’s een overzicht van het leveringsprogramma geeft, en de prijslijst vernieuwd. Belangrijkste wijzigingen in het boek zijn de nieuwe vibratiegedempte hakhamer, de naaldenbikhamers met vibratieniveaus van respectievelijk 3,5 en 4,5 m/sec2 en de nieuwe TCR-serie pneumatische takels. Deze takels zijn forstandaard uitgevoerd met lastbegrenzing (zonder bouwhoogteverlies) en nauwkeurig regelbare hijssnelheid. Het geluidsniveau van de takels ligt op minder dan 83 dB(A) op een meter afstand.

De documentatieboeken zijn leverbaar in de Nederlandse, Engelse, Duitse, Franse en Italiaanse taal en worden op verzoek gratis toegezonden, evenals de nieuwe programma-overzichtsfolder.

Tel. info: 020 – 6252953

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels