nieuws

Minipaver maakt betonband tot hoogte van 35 cm

bouwbreed Premium

De Curb Fox 2000 is een kleine slipform paver voor het maken van betonnen banden tot hoogten van maximaal 350 mm en in breedtes tot 300 mm. De machine heeft een hydrostatische rij-aandrijving die, afhankelijk van de te maken bandafmeting, werksnelheden biedt van meer dan 15 m/min.

Door zijn uitzonderlijk geringe werkradius van nauwelijks 450 mm kan nagenoeg al het handwerk bij zeer kleine rondingen door de machine worden overgenomen.

De met de Curb Fox 2000 te creeren betonnen band is aan te brengen op uiteenlopende soorten ondergrond waaronder betonwapening, over tegel- of klinkerverharding, langs asfalt -of betonverhardingen, of vrijstaand op een verdichte zandbaan. Alle machinefuncties worden hydraulisch bediend.

Reageer op dit artikel