nieuws

Koelmachine op de vierkante meter

bouwbreed Premium

York heeft een nieuwe mini-absorptie koelmachine, de WFC 10, in zijn leveringsprogramma opgenomen. De machine maakt gebruik van afvalwarmte uit productie-energie of van stadsverwarming. De benodigde plaatsingsruimte is slechts 1m2.

De machine werkt op een CFK-vrij koelmiddel. In elke situatie waarbij koud water wordt verlangd zoals bij airconditioning, voor proceskoeling en in de glastuinbouw is de machine inzetbaar. De koelcapaciteit gaat tot een maximum van 60kW. Als er meer capaciteit nodig is dan zijn meer koelmachines van York International BV te Breda eenvoudig parallel te schakelen totdat de gewenste capaciteit is bereikt. Ook kan voor een zwaardere koelmachine worden gekozen.

De mini-absorptie koelmachine heeft geen bewegende delen, waardoor het onderhoud minimaal is en volstaan kan worden met een jaarlijkse inspectie.

Reageer op dit artikel