nieuws

Enquete over digitale sondeergegevens

bouwbreed

De CUR/LWI onderzoekscommissie voor de standaardisatie van digitale sondeergegevens houdt een enquete onder gebruikers van digitale sondeerdata. Sondeergegevens worden in toenemende mate digitaal aangeleverd. Op dit moment gebeurt dat nog in diverse formaten, afhankelijk van de leverancier en van de wensen van de klant.

De enquete is onderdeel van het project ‘standaardisatie digitale sondeergegevens’ dat op 1 januari 1999 een algemeen geaccepteerde standaard moet opleveren voor het berichtenverkeer van digitale sonderingen. De enquete moet ervoor zorgen dat de keuze voor het standaardformaat en de inhoud ervan aansluit bij de huidige praktijk. De enquete is toegestuurd aan alle betrokkenen en belanghebbenden. Nadere informatie over de enquete is te krijgen bij ir. M.L. Post, telefoon 070-3111145, E-mail: m.post0813fugro.nl.

Reageer op dit artikel