nieuws

Cursussen TVVL beginnen in najaar

bouwbreed Premium

TVVL, de Nederlandse technische vereniging voor installaties in gebouwen, gaat voor hogere technici cursussen geven over luchtbehandelingstechniek, geluid en sanitaire en aanverwante technieken. De cursus luchtbehandelingstechniek omvat vijftien hele lesdagen en duurt van september tot en met april, een dag per twee weken. De cursus geluid, waarbij aspecten worden behandeld over het vermijden van onnodig geluid van en veroorzaakt door installaties, begint in november en wordt eveneens om de veertien dagen gegeven in een ochtend of een middag. De cursus sanitaire en aanverwante technieken begint in oktober en omvat 12 lesdagen, eenmaal per twee weken.

Nadere informatie: TVVL te Leusden, telefoon 033-434 57 60.

Reageer op dit artikel